Квас сухий Деко 200г
Вміст упаковки: суміш сухарів житньо-пшеничних і солоду житнього ферментованого сухого – 195 g (р); дріжджі хлібопекарські сухі – 5 g (р).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вміст пакета висипати в каструлю і залити 1 л кип’ятку, закрити кришкою на 20 хвилин.
2. Додати 9 л окропу, після чого настояти протягом 2 годин. Процідити і охолодити до (30-35) ° С.
3. Висипати дріжджі з пакету і додати 1-2 склянки цукру, поставити в тепле темне місце для бродіння.
4. З моменту появи піни – квас готовий до вживання. Для поліпшення смаку можна додати родзинки.
Приємного апетиту!
Термін зберігання приготовленого напою: при кімнатній температурі – 24 години; в холодильнику – 72 години.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.