Імбир мелений застосовуеться дуже широко. Цей продукт вже давно зайняв почесне місце в таких сферах, як кулінарія, народна медицина та косметології.
Будь-яке блюдо, приготовлене з імбиром, володіє оригінальним смаком та вишуканим ароматом. Однак перш ніж додавати його в який-небудь делікатес, слід знати правила його використання. Так, наприклад, у м’ясні страви мелену імбирну спецію рекомендується додавати за п’ятнадцять хвилин до готовності, тоді як соуси потрібно заправляти імбиром вже після приготування. У напої спецію потрібно класти після закінчення готування, а в тісто – в процесі замісу. Крім цього, потрібно знати дозування цього продукту. На один кілограм м’яса додається не більше однієї чайної ложки сухого меленого імбиру, на кілограм тіста або один літр рідини – 1 г, на порцію десерту – 2 міліграми. Якщо мелений імбир використовувати в правильній пропорції, то навіть саме звичайне блюдо придбає оригінальний смак та аромат.
Купити імбир мелений, спеції та приправи ви можете у нашому інтернет магазині. Відправка по Україні, завжди свіжа продукція, великий вибір.
https://dosmaky.com.ua
https://do-smaku.com.ua
Відгуки
Відгуків немає, поки що.