Гвоздика ціла

Гвоздика ціла пряність – бутони гвоздикового дерева з високим вмістом ефірної олії. Гвоздика володіє теплим, злегка терпким, солодкуватим смаком і насиченим ароматом. Широко використовується в сумішах для ароматизації ковбасних виробів. Надає вишуканий смак підливкам  з риби, птиці, дичини або м’яса. Гвоздику додають в маринади при консервуванні грибів, овочів і риби. Мелену гвоздику кладуть в кекси, печиво та інші солодощі. Гвоздика є неодмінною інгредієнтом глінтвейну.

Очистити
- +
Add to Wishlist

Гвоздика ціла

В основному, з гвоздикою готують маринади – грибні, фруктово-ягідні, м’ясні, овочеві, рідше – рибні. Також готують соуси і приправи. Вона не тільки урізноманітнює їх смак, але і консервує. Гвоздика прекрасно підходить для приготування страв з капусти, особливо червонокачанної і кольрабі. Додають її в холодні закуски, супи з м’ясом, а також в вуха, м’ясні бульйони. З нею готують овочі, каші і плови.

Окремо або в поєднанні з корицею гвоздику використовують в солодких стравах – компотах, пудингах, кондитерських виробах. У поєднанні з чорним перцем – при приготуванні смаженої або тушкованої м’яса, баранини, свинячих і м’ясних жирних фаршів, а також соусів, що подаються до домашньої птиці. Гвоздика дуже добре передає свій аромат не тільки гарячої, а й холодної води, при цьому фарбуючи воду в коричневий колір. Підвищені температури, особливо кип’ятіння, позбавляють гвоздику аромату, а смак основного блюда стає гірким. Особливо неприємний він в солодких блюдах і кондитерських виробах. Це властивість диктує правило – чим пізніше гвоздику закладають, тим тонше її смак і аромат

Вес

, ,

Артикул: T22581 Категорія: Позначка:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Немає товарів у кошику.

Всі результати пошуку