Сочевиця зелена 700г

40.00 грн.

Сочевиця зелена містить велику кількість мікроелементів: кальцій, магній, калій, фосфор, залізо, а також жирні кислоти Омега-3, Омега-6, що впливають на здоров’я шкіри та волосся, імунітет. Сочевиця містить велику кількість білка, який легко засвоюється організмом. За своєю поживністю вона не поступається хлібу, крупам та м’ясу. Тому вона є чудовим харчуванням для спортсменів та вегетаріанців, а також під час посту. Сочевиця містить менше жиру, ніж горох, корисна при дієтичному харчуванні. Також вона стимулює обмін речовин, що дозволяє швидше знижувати вагу. Клітковина в її складі знижує почуття голоду і покращує травлення.

- +
Add to Wishlist

Сочевиця зелена містить велику кількість рослинного білка, який легко засвоюється організмом, при цьому вміст сірчаних амінокислот та триптофану в сочевиці нижчий, ніж у інших бобових. Сочевиця містить менше жиру, ніж горох і є чудовим джерелом заліза. До переваг можна віднести швидкість приготування сочевиці. У сочевиці міститься фолієвої кислоти більше, ніж у будь-якому іншому продукті. В одній порції приготовленої сочевиці міститься 90% денної норми фолієвої кислоти, що рекомендується.
Сочевиця містить розчинну клітковину, яка покращує травлення та відсуває перспективу раку прямої кишки. Сочевична каша стимулює обмін речовин, підвищує імунітет та нормалізує роботу сечостатевої системи. Зерно сочевиці відрізняється високим вмістом мікроелементів – кальцію, калію, фосфору, заліза, має у своєму складі марганець, мідь, молібден, бор, йод, кобальт, цинк, жирні кислоти групи Омега-3, Омега-6, а також є добрим джерелом вітамінів групи В, містить вітаміни РР, а проростають зерна – вітамін С.
За своїми поживними властивостями сочевиця може замінити хліб, крупи та значною мірою м’ясо.
Сочевиця в рекордсмен за наявності бору, заліза, калію, міді.
Деякі сорти сочевиці, наприклад сочевиця тарілчаста, рекомендується вживати хворим на цукровий діабет 2 рази на тиждень для зниження рівня цукру в крові. Пюре із сочевиці допоможе при виразках шлунка та дванадцятипалої кишки, колітах.
Сочевиця, як і всі бобові, багата мікроелементами, особливо магнієм, необхідним для повноцінної роботи серця та нервової системи, молібденом та залізом. Для того, щоб це залізо добре всмокталося, страви із сочевиці обов’язково подають із салатом, приготованим із свіжих овочів, багатих на вітамін С – помідорів, червоних перців, свіжої зелені. Не дарма майже всі індійські страви із сочевиці обов’язково посипають свіжою кінзою або петрушкою.

Артикул: T22460 Категорія: Позначка: Бренд: Nuts Bag

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Немає товарів у кошику.

Всі результати пошуку